Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Aromax szaunaolaj frissítő 10 ml
2.199 Ft
Maximálisan rendelhető mennyiség: 3!

Aromax szaunaolaj frissítő 10 ml

2.199 Ft
Maximálisan rendelhető mennyiség: 3!
Egységár: 219.900,00 Ft/L
Cikkszám: 10070
Gyártó: Aromax
Gyártó cikkszám: KTSZA001
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 67
Várható szállítás: 2024. szeptember 10.

Leírás

Kellemes közérzetet biztosít, élénkít, hűsít az alábbi összetevőknek köszönhetően:

  • borsosmentaolaj nélkülözhetetlen orvossága a különböző légúti megbetegedéseknek is, melyek kezelésére inhalálószerek, légzéskönnyítő szaunaolajok alkotórészeként kerül felhasználásra.
  • citromolaj szinte nélkülözhetetlen a különböző helyiségek légterének (kórházak stb.) fertőtlenítésében, amit főként járványos időszakokban érdemes használni (tehát nem csak légtérillatosítként lehet alkalmazni).
  • Az eukaliptuszolaj frissítő, hangulatjavító és a figyelem összpontosítását elősegítő légtérillatosító keverékek összetevője.
  • grapefruitolajat szorongások oldására és a meghűlések okozta kellemetlen tünetek enyhítésére lehet használni.
  • kubebaolaj jó idegrendszeri tonizálószer, ezért enyhe fokú depresszió, idegesség, aggódás és stressz esetén javasolják a különböző formában (aromalámpából párologtatva, fürdőben, szaunában, masszázshoz) történő használatát.

Szaunázás

A szaunázással kapcsolatban fontos tudnunk azt, hogy az illóolajok leginkább belélegzés útján fejtik ki hatásukat. Kedvező élettani hatásaikon (pl. a légutak fertőtlenítésén és átjárhatóságuk javításán) túl pozitívan befolyásolhatják az érzelmeket és a hangulatot. Szaunázáshoz az illóolaj-keverékekből 2-5 cseppet adjunk a felöntő kanál vizéhez, majd öntsük a forró kövekre.

Száraz-meleg szaunában az illóolajoknak elsősorban a légutakra, az idegrendszerre és az érzelmekre kifejtett hatásai érvényesülnek, gőzfürdőben pedig a bőrre kerülő illóolajos pára lehet különösen jórékony hatású a bőrre és a bőr alatti szövetekre.

Összetevők: borsosmenta-, citrom-, eukaliptusz-, grapefruit-, kubebaolaj

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek