Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
MAMUKO BIO GYÜMÖLCSRIZS PÜRÉ 100 g
1.039 Ft
Menny.:

MAMUKO BIO GYÜMÖLCSRIZS PÜRÉ 100 g

1.039 Ft
Menny.:
Egységár: 10.390,00 Ft/kg
Cikkszám: 96982
Gyártó: Mamuko
Elérhetőség: Előrendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 32
Várható szállítás: 2024. szeptember 12.

Leírás

A MAMUKO védjegyet 2012-ben fejlesztették ki, és olyan bio többmagvas zabkása-keverékeket takar, amelyek tökéletes választást jelentenek a csecsemők számára 4 hónapos kortól. 

Az általuk kifejlesztett gabonafeldolgozási módszer szoros együttműködésben áll gasztroenterológusokkal és gyermekorvosokkal. Céljuk a természetes tápanyagok megőrzése, hogy a lehető legegészségesebb termékeket kínáljuk a legkisebbek számára. Ahhoz, hogy ezt elérjék, kizárólag a legmagasabb minőségű gabonaféléket használják fel. Nem elégszenek meg kevesebbel, mint a prémium minőségű alapanyagok, és folyamatosan beszerzéseket hajtanak végre, valamint szigorúan tesztelik az összes beszerzett gabonát.

 

MAMUKO Bio rizs gyümölcspürével

- Gluténmentes
- Tejmentes
- Hozzáadott cukor nélkül

Alkalmas csecsemőknek 4 hónapos kortól és kisgyermekeknek. 6 hónapos korig csak az orvos gyermekorvosi utasításainak megfelelően használható.
Bio desszertként vagy zabkása készítéséhez.
Gluténmentes.
Használat: etetés kis adagokkal kezdje, és fokozatosan növelje a mennyiséget kanállal. Szobahőmérsékleten (<25°C), felbontás után - 24 órán át <4°C-on hűtőben tárolni. Ne hagyja játszani a dugóval vagy a csomagolással.
Összetevők: - Az összetevők listája: 1: Almapüré* 67%, Banánpüré* 20%, Mangópüré* 10%, Rizsliszt* 3%. (*organikus összetevők).

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek