Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Mendula mandulakrém 100% mandula 180 g
2.399 Ft
Maximálisan rendelhető mennyiség: 15!

Mendula mandulakrém 100% mandula 180 g

2.399 Ft
Maximálisan rendelhető mennyiség: 15!
Egységár: 13.327,78 Ft/kg
Cikkszám: 87063
Gyártó: Mendula
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 73
Várható szállítás: 2024. szeptember 10.

Leírás

A mandulakrém talán a második legnépszerűbb magkrém világszerte a földimogyorókrém után. Nem véletlenül: az enyhén pörkölt mandulából készült krém karakteres íze bármit feldob, akármire is rakod: legyen az a reggeli zabkásád, egy szelet kenyér, egy tartalmas smoothie vagy a mutatóujjad.

A Mendula Mandulakrémet számtalan diétába beillesztheted, glutén- és laktózmentes, vegán termék. A paleo, ketogén, nyers vegán receptek nélkülözhetetlen alapanyaga. Sportolók számára biztosítja a minőségi fehérjebevitelt, magas antioxidáns tartalma pedig segíti a gyorsabb regenerálódást edzés után. 

A mandula az egyik legegészségesebb az olajos magvak közül, több E vitamint, riboflavint, niacint, kalciumot és rostot tartalmaz, mint bármely más diófajta. Kiváló magnézium forrás, emellett gazdag esszenciális, többszörösen telítetlen Omega-3 és Omega-6 zsírsavakban.

Tápanyagai javítják az agy aktivitását, így rendszeres fogyasztása csökkenti az Alzheimer kór kialakulásának lehetőségét. Segít a koleszterinszint szabályozásában, és az egészséges szívműködés megőrzésében. Linol- és linolénsav tartalma csökkenti a gyulladásokat, E vitamin tartalma véd a rák ellen. Fogyókúránál magas zsírtartalma ellenére sikeresen használható: telítetlen zsírjai miatt hosszú ideig teltségérzetet biztosít, rosttartalma pedig segíti az emésztést.

Összetevők: Mandula

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek