Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
SPX KAPSZULA FÉRFIAKNAK 2DB
4.890 Ft

SPX KAPSZULA FÉRFIAKNAK 2DB

4.890 Ft
Cikkszám: 5998878700151
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 149
Várható szállítás: 2024. október 21.

Leírás

Szeretne újra magabiztosan kalandozni? Vagy csak igazán feledhetetlen élményben részesíteni parterét? Turbózza fel a magában rejlő motort az SPX potencianövelővel!

Az SPX egy olyan gyógynövények keverékéből gondosan összeállított potencianövelő tabletta, amit nyugodt szívvel ajánlunk merevedési zavarokkal küszködő vásárlóinknak és olyanoknak is, akik fel akarják pezsdíteni ellaposodott szexuális életüket.

Ez a készítmény olyannyira megdobja a libidót, hogy soha sem tapasztalt szexuális vágyat fog érezni. Pénisze extra keménységet és nagyságot fog elérni mellette pedig orgazmusa is elsöprő lesz. Az pedig már csak a hab a tortán, hogy a párja is rettenetesen hálás lesz néhány ilyen menet után. Végül is ezt szeretnénk mindannyian. :)

Mi várható az SPX Potencianövelő használatától?

  1. Gyors hatás - Csupán 30-40 perccel a bevétel után működésbe lép!
  2. Akár 3 napig is fennmaradhat potencianövelő hatása 
  3. Növekvő libidó - Szedés megnöveli a szexuális ingert, így a kemény merevedés mellett jobban kívánja párját.
  4. Jobb teljesítőképesség - Tovább bírja mint átlagos esetben, csak igazán vad együttlétekre!
  5. Többszörös orgazmus - Párjával közösen kell számolni hogy ki hol tart. :)
  6. Kevés alkohol fogyasztás mellett is használható - Ugyan az alkohol fogyasztása a potencianövelőkkel ellentétes eredményhez vezet, de az SPX potencianövelő egy olyan kiegészítő amelynél nem befolyásoló pár pohár bor, vagy sör elfogyasztása.

Kinek ajánlott SPX  potencianövelő?

Az SPX azoknak ajánlott, akik fel akarják dobni szexuális életüket és maratoni, hosszantartó együttlétekre vágynak.

Nagy előnye hogy többszöri orgazmus érhető el használatával és jobb teljesítőképessége is lesz kemény merevedése mellett.

A fiatalok ezt szokták a legtöbbet rendelni, de idősebbeknek is kiváló választás.

Nem elhanyagolható előny, hogy doboza a legkisebb és legvékonyabb a piacon, így farzsebben egy buli alkalmával is magunkkal vihető, vagy kényelmesen és nem feltűnően elfér akár az autóban egy kis rekeszben bármikor bevetésre készen.

Mit tartalmaz az SPX potencianövelő kapszula?

Összetevők Aktív hatóanyag Mennyiség
Maca kivonat   310 mg
(Lepidium Meyenii)    
Gotu Kola kivonat Triterpenes 60mg/
(Centella Asiatica)   6mg
Panax Ginseng kivonat Ginsenoside 20mg
    1mg
Rhodiola Rosea kivonat Rosavin 10mg
(Lignum rhodium)   0,3mg
 

Mi várható ezektől az összetevőktől?

1. Maca koncentrátum

Az Andokban honos növény Európában elsősorban a potencianövelő hatásáról vált ismertté (nem véletlen, hogy nagyon sok férfierőt serkentő termékben szerepel az összetevők listáján). Érdekesség, hogy az inkák ezt fogyasztották, mielőtt háborúba indultak, hogy fokozzák az erejüket. A titka a stresszcsökkentő hatásában rejlik. A fogyasztásával egyrészt jobban tudunk ellenállni a ránk nehezedő nyomásnak (fizikai és érzelmi szempontból is), másrészt frissíti a szervezetet, ezzel gyorsítva a regenerációt.

2. Gotu koncentrátum

A tigrisfűként is ismert növényt bevetik a bőr egészségének javítására, az agyműködés fokozására, a méregtelenítésre, az idegi problémák mérséklésére, illetve a szív-, és keringési rendszer problémáinak orvoslására. Persze már ezek miatt megéri fogyasztani, de a Szuperhősbe a nemi vágyat fokozó hatása miatt került – ami tulajdonképpen az egyik mellékhatása.

3. Panax ginzeng koncentrátum

A ginzeng széles körben ismert, és a Távol-Keleten évszázadok óta előszeretettel alkalmazzák a stressz kezelésére. A kortizol szintjének szabályozásával azonban nemcsak a rossz kedélyállapoton és az idegesség elleni küzdelemben segít, hanem a libidót is növeli. Arra viszonylag hamar rájöttek, hogy a szellemi, testi teljesítőképességet emelő, élénkítő és vágyfokozó hatását fokozatosan fejti ki, kúraszerű alkalmazás mellett.

4. Rhodiola Rosea koncentrátum

Tibetben a hosszú, boldog élet titkaként emlegetik, ami nem csoda, mert olyan hatások tudhatók be neki, mint az erőnlét fokozása, a magassági betegségek leküzdése, de azt is felfedezték, hogy kezelhető vele a depresszió, az álmatlanság…és az impotencia. Utóbbi pedig egyértelművé tette, hogy ennek az összetevőnek teljes létjogosultsága van a Szuperhősben.

Ahogyan te is látod, azokat a gyógynövényeket választottuk a Szuperhős alapjául, amelyek a szükséges alkalmakkor, gyorsan a maximumra pörgetik a férfierőt.

Használat:

A tervezett együttlét előtt 30-50 perccel érdemes bevenni egy darab kapszulát. A készítmény természetes növényi anyagokból készült, 3 naponta javasolt egy darab SPX kapszula fogyasztása.

Felszívódása gyorsabb lehet, ha a éhgyomorra fogyasztja és a kapszula tartalmát vízzel elkeverve használja.

Mérsékelt alkoholfogyasztás mellett is működik, ám ez eltolhatja a hatóidőt. 

Nem ajánljuk szív- és érrendszeri betegségekben szenvedőknek, valamint magas vérnyomásban szenvedőknek.

Kiszerelés: 2db

OÉTI szám: 20993/2018.

Figyelem!

Az étrend-kiegészítő nem alkalmas semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. Szükség esetén konzultáljon kezelő orvosával! A fent leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük!Gyermekek elől elzárva tartandó. Hűvös, napfénytől és melegtől elzárt helyen tartsuk. Recept nélkül kapható. Fogyasztása előtt olvassa el figyelmesen a betegtájékoztatót.

Gyakori kérdések a termékkel kapcsolatban:

- Van mellékhatása az SPX férfiaknak készült étrend-kiegészítőnek?

Az SPX kapszula teljesen természetes és régóta alkalmazott gyógynövények válogatásából készül, amelyek mellékhatás mentesek és biztonságosak. Ha Önnek nincs allergiás reakciója a feljebb felsorolt összetevőkre, akkor használata biztonságos és panaszmentes.

Azonban fontos megemlíteni, hogy ha Ön szív és érrendszeri, vagy alacsony, illetve magas vérnyomással rendelkezik, kerülendő használata Ginseng tartalma miatt. A Ginseng adaptogén hatású és egyes tanulmányok szerint felgyorsíthatja szívverést és megemelheti a vérnyomást. 

Ha Ön mégis az alkalmazása mellett dönt, mindenképp kérje ki szakorvos véleményét!

- Használhatják hölgyek is ezt a készítményt?

Ez az étrend-kiegészítő kizárólag férfiak számára készült, így nem javasoljuk hölgyeknek való alkalmazását. 

- Eredeti az itt forgalmazott potenciaserkentő?

Az általunk kínált termékek mind magyarországi hivatalos forgalmazóktól kerülnek kínálatunkba, akik felelősséget vállalnak az általuk árusított termékek minőségéért.

A nálunk megtalálható készítmények mind rendelkeznek OÉTI notifikációs nyilvántartással, amely azt jelenti hogy a forgalmazó engedélyt kapott ennek árusítására. 

Kínálatunkba az összes termékcikk csak ellenőrzött körülmények között kerülhet be, legális és számon kérhető forrásból. Erre nagyon ügyelünk!

- Mennyi idő alatt kapom meg a csomagot?

Amennyiben készleten van a termék, úgy a várható szállítási idő 1-2 munkanap, ha a rendelést hétköznap 15:00-ig beérkezett hozzánk és azt visszaigazoltuk. 

Fontos kiemelni hogy a csomagokat minden esetben maximális diszkrécióval küldjük, így sem a csomag külleme, sem a feladó neve vagy az áruház címe nem látható a kiszállítás során.

A csomagokat általában nagy méretű buborékos borítékban, vagy karton dobozokban küldjük.

Részletes információkat a szállításról és fizetésről ide kattintva olvashat.

- Használható alkohol mellett? 

Alkohol fogyasztása nem javasolt a kapszula használata során, mivel ronthatja annak eredményességét.

- Hogy néz ki a csomagolás és mit tartalmaz?

Magában a csomagolásban egy fémes, zárt védőfóliában helyezkedik el a 2db kapszula. Ez a fólia perforált, így kényelmesen a külső behatásoktól védve magunkkal vihetjük csupán az egyik kapszulát.

A kapszula szétszedésével és annak porként való fogyasztásával is használható a készítmény. Ez esetenként tovább növelheti a hatásosságot, ám ez egyénenként változó!

A doboz szürke színvilágú amelyen az egyik oldalon az SPX grafikája helyezkedik el, míg a másikon az összetevők felsorolása és a kapszula használata, szedési javaslata olvasható.

- Miért nem javasolt szív és érrendszeri betegségekben szenvedőknek?

Ginseng tartalma miatt negatív hatással lehet a vérnyomásra, továbbá egyes tanulmányok szerint ez fokozhatja a szívverést is. Ezért mindenképp óvatosságot igényel és orvosi konzultációt kipróbálása!

- Hogy érdemes tárolni és tartani ezt a készítményt?

A készítményt száraz, hűvös helyen érdemes tárolni, napfénytől zárt részen.

Csak a dobozán jelzett időpontig történjen meg a kiegészítő felhasználása.

Nem tudod hogy melyik potencianövelő étrend-kiegészítőt válaszd? Akkor kattints ide cikkünkhöz amiben segítünk! 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.